کتاب قتل در فانوس دریایی

چاپ
مقطع تحصیلی: عمومی

رای دهی: 5 / 5

فعال سازی ستارهفعال سازی ستارهفعال سازی ستارهفعال سازی ستارهفعال سازی ستاره
 
کتاب‌های الکترونیک ریاضی   کتاب‌های دکتر میرزاوزیری   کتاب   1386   pdf  

به نام خدا

الهم صل علی محمد و آل محمد


نام کتاب: قتل در فانوس دریایی

نویسنده : دکتر مجید میرزاوزیری

چاپ اول : 1386

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات : 323

 خرید فایل PDF کتاب قتل در فانوس دریایی  

خرید کتاب و تحویل کتاب درب منزل.

شما عزیزان می‌توانید کتاب های موجود را خریداری نموده و آن را از طریق پست درب منزل تحویل بگیرید.

لیست کتاب‌هایی که می توانید به صورت پستی خرید نمایید به مرور تکمیل خواهد شد.

همچنین اگر به کتابی نیازمندید که در لیست نیست می توانید « درخواست تهیه کتاب » داشته باشید.

 کتاب های دکتر میرزاوزیری

 کتاب های سایر اساتید

 
خرید پستی کتاب و تحویل درب منزل از سایت ریاضیات ایران
 

مقدمه کتاب قتل در فانوس دریایی

چیزی که یک علم را پویا و زنده می‌کند کاربردپذیری آن است و آنچه ریاضیات را صرفنظر از کاربردهای آن برای من زیبا ساخته است سختی لذتبخشی است که در یادگیری آن وجود دارد.

در این داستان به ارائه‌ی کاربردی از منطق در تجزیه و تحلیل وقایع پرداخته‌ام و برای آن که داستان برای غیر ریاضیدانان جذاب باشد مضمونی جنایی را برای آن برگزیده‌ام. رد پای ریاضیات در نوشته‌ها و اسامی به ظاهر ناآشنای شخصیت‌های داستان باعث شده که این کتاب سخت‌تر از یک داستان جناییِ صرف گردد. از این رو فهرستی از اسامی شخصیت‌ها را در ابتدای کتاب آورده‌ام تا با دیدن تصاویری گه در آنجا گذاشته شده است، ذهنیتی برای رو در رو شدن با این افراد برای خواننده ایجاد شود. به علاوه فهرست الفبایی انتهای کتاب نیز می‌تواند در شناسایی اولین حضور این شخصیت‌ها در داستان مؤثر باشد.

از آنجایی که کمتر از بیست و پنج نفر در این کتاب حضور دارند، نباید به خاطر سپردن نام آن‌ها مشکل باشد ولی در یک جمع بندی کلی می‌توان گفت که ماجرای کتاب در یک مهمانخانه‌ی ساحلی در شهری شمالی رخ می‌دهد که یک کاراگاه، یک ریاضیدان پیر و همسرش، مقتول، همسر مقتول و پزشک مقتول، چهار نفر که در مهمانخانه فعالیت می‌کنند و چهارده شخصیت دیگر، مهره های اصلی داستان هستند.

از آنجایی که شخصیت‌های داستان شبیه کسانی که می شناسم انتخاب شده‌اند مشکلی در پیگیری ماجرا برای خود من و این افراد[1] وجود نداشت اما کاملاً درک می کنم که برای یک خواننده‌ی ناآشنا با این فضا و این افراد، وارد شدن در موقعیت داستان کمی سخت است؛ گرچه باور دارم که این سخت بودن تنها اثری از ریاضیات است که در نوشته‌هایم وجود دارد.

دوست نداشتم افرادی که می شناسم و در داستان نقش گرفته‌اند مجرم شناخته شوند یا اتفاق ناگواری در حین ماجرا برای آن‌ها رخ دهد اما چه کنم سیاق جنایی و معمایی داستان مرا مجبود می‌ساخت که از این تمایل خود اجتناب کنم و رویدادهای بدی را برای آن‌ها رقم بزنم. به هر حال از این که فردی یا افرادی از این داستان، در خلال وقابع رخ داده در کتاب سختی می بینند، مورد سوء ظن واقع می‌شوند و حتی شاید مجرم شناخته شوند دلگیرم. از سوی دیگر خوشحالم که ترکیبی از چهره‌های منفور جامعه را نیز در داستان معرفی کرده‌ام و گرچه این افراد در بین کسانی که می‌شناسم و اسامی آن‌ها در پانوشت صفحه‌ی قبل آورده‌ام نیستند اما حضور آن‌ها در این بین نشان می‌دهد که قرار نیست همیشه شخصیت‌هایی دوست داشتنی را در اطراف خود ببینیم. به هر حال متأسفم که این بار، داستانم با حضور این موجودات پلید، رنگی خاکستری به خود گرفته است.

خیلی سعی کردم که گزاره‌های منطقی داستان به گونه‌ای در پی هم قرار گیرند که در عین فضاسازی مناسب برای ماجرا، آموزشی از اصول اولیه و مبانی منطق را نیز در خود داشته باشند و هنوز نمی توانم پیش بینی کنم که آیا این آموزش نیز بر خوانندگان مؤثر واقع خواهد شد یا نه. از این رو خوشحال می شوم اگر نظرات ارزشمند شما و میزان تأثیرپذیری شما از این کتاب را از طریق نامه‌ای که به آدرس پست الکترونیکی این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نماییدمی فرستید بدانم.

مجید میرزاوزیری

بهار 1386



[1]نیلوفر صفایی نیلی (میلادوفا)، نوشین میرزاده (میفا)، حامد ذقاقی (هالاره)، محمد کاظمی، بهرنگ فاطمی (سیمیس)، هانیه خطیبی مقدم (میلا)، مریم طوسی (ررسیلا)، لیلا کشفی (سیدوهالا)، محمد جواد سمیعی (دوفالاره)، محدثه موسوی، بهناز یحیی آبادی (سیمیلایل)، تارا مروتدار، یاسمن واقعی، گل ناز بیات (سیلالاره)، مژده مهدی زاده (رمیره)، سلمان یزدانی (فادو)، محمد سپهر صابر (فاسیمیسی)، پارسا فرج پور (سیلاسیفالا)، نوید وزیری (میفالاره)، الهه سلمانیان شفا، سپیده همتیان، الهام ادیبی، نسیم درودی، مریم غفاری، بابوشکا شاوزی پور (ردومیلا یا سیلاس؟)، مرجان شرافتی (رسیدولامی).